MENIU  » prima pagina

  » despre mine

  » portofoliu

  » pachete

  » linkuri utile

  » contact

  » parteneri

  » albume digitale


     Pachete

 • Pachet START
  Fotografierea si filmarea intreaga a evenimentului: cununie civila, cununie religioasa, momentul festiv de la restaurant, minim 800 de fotografii transpuse pe DVD personalizat, 3-4DVD-uri cu inregistrarea evenimentului SD.
  Bonus:
  Album cu 50 fotografii printate 13x18cm.
 • Pachet STANDARD
  Fotografierea si filmarea intreaga a evenimentului: cununie civila, cununie religioasa, sedinta foto intr-o locatie aleasa de miri si momentul festiv de la restaurant, minim 1000 de fotografii transpuse pe DVD personalizat, 3-4 DVD-uri cu inregistrarea evenimentului HD.
  Bonus:Album cu 50 fotografii printate 13x18cm.
 • Pachet PREMIUM
  Fotografierea si filmarea intreaga a evenimentului: cununie civila, cununie religioasa, sedinta foto intr-o locatie aleasa de miri si momentul festiv de la restaurant, minim 1200 de fotografii transpuse pe DVD personalizat, 3-4 DVD-uri cu inregistrarea FULL HD a evenimentului. Album digital, 30x60 cm (deschis), cu 40 pagini.
  Bonus:Tablou canvas 20x30cm.
 • Optional
  Mini albume foto pentru nasi si parinti.

  Pachetele prezentate sunt informative, ele pot fi adaptate conform dorintelor dumneavoastra. Pentru a va putea oferi exact ceea ce va doriti prefer sa discutam personal toate detaliile referitoare la serviciile foto-video, in cadrul unei intalniri directe unde va voi prezenta mostre de filmari, fotografii si albume foto personalizate.

  Pentru a verifica disponibilitatea pentru o anumita data va rog sa intrati la rubrica contact si sa completati tipul evenimentului, data evenimentului, orasul si locatia unde are loc evenimentul. Nu ezitati sa ma contactati, sunt convins ca oricare ar fi bugetul dumneavoastra, indiferent de anvergura evenimentului pe care-l visati putem gasi solutia potrivita.

  Tinand cont de toate acestea, sper sa intelegeti de ce e-mail-urile continand solicitari de informatii referitoare la tarife nu vor fi luate in considerare si vor ramane fara raspuns.