MENIU  » prima pagina

  » despre mine

  » portofoliu

  » pachete

  » linkuri utile

  » contact

  » parteneri

  » albume digitale


     Despre mine

      Cand incepi a vorbi despre tine, totul este subiectiv… nu stii cum te percep ceilalti, iti pui intrebarea : oare sunt obiectiv, oare nu sunt prea modest … sau prea infatuat ???

      
Despre mine si pasiunea mea pentru fotografie pot spune ca ea a m-a cucerit inca de foarte devreme… Aveam cam 5 ani cand tata, un tanar profesor de tara pe atunci, m-a luat cu el la cercul foto pe care-l avea infiintat in cadrul scolii unde copii invatau ce inseamna « sa scrii cu lumina »…. Ieseam in curtea scolii, pe dealurile din imprejurimi, faceam fotografii in natura cu un batran aparat rusesc « Smena », apoi intram in laborator, preparam revelatorul, fixatorul si apoi ne apucam de developat.

      
Nu am sa uit niciodata cum o banala bucata de hartie fotografica, dupa ce a fost trecuta prin lumina aparatului de marit si introdusa in revelator a inceput sa intunece usor, usor, ca in cele din urma sa vad pe ea dealul cu salcami pe care ma jucam…. Un sentiment prea frumos pentru a fi descris in cuvinte, probabil de aici si dictonul : « O fotografie face cat o mie de cuvinte ». De atunci fotografia m-a cucerit iremediabil.

      
La varsta adolescentei mi-am cumparat din banii economisiti un aparat de fotografiat adevarat, un aparat rusesc “ZENIT 11” si am inceput sa fotografiez colegi, prieteni, peisaje, aproape orice… Nu a trecut mult si cunoscutii au inceput sa ma solicite sa le fotografiez, un botez, o nunta, copiii, familia reunita de sarbatori.

      
Cam atat despre mine, acum fac fotografii si inregistrari video ca liber profesionist impreuna cu alti colegi, incercand sa fiu tot timpul in pas cu tot ce este nou in materie foto-video. Pasiunea e cea care ma face sa fiu exigent cu mine si sa ofer clientilor tot ce pot eu mai bun.

      
Astept sa ne cunoastem si sa va transform cele mai fericite evenimente in amintiri de neuitat…


Cătălin Moruz